Forest BTL:n toinen biodiesel-laitos

Tekniikka ja Talous uutisoi siitä, että Forest BTL Oy suunnittelee toisen biodiesel-laitoksen. Ensimmäinen ei ole vielä valmis, mutta ilmeisesti kysyntä on olemassa. En epäile yhtään. Nimenomaan myös Rikkidirektiivin valossa biodiesel voi olla tärkeä vaihtoehto, ja mm. Wärtilällä on jo paljon kokemusta sopivien dieselmoottorien kanssa. Tämä raportti esittää ongelmat, uhat ja mahdollisuudet. Jos ehdin, yritän tehdä jonkinlaisen yhteenvedon eri asioista. Mutta myös tässä on tietoa biodieselistä ja muista biopolttoaineista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s