Nokian ostosta jalkapallo-ajatuksia

Tänään suurin uutinen on tietenkin Microsoftin Nokian puhelinliiketoiminnan osto  ja Steven Elopin siirto (takaisin) Microsoftille. Minulla ei ole siitä sanottavaa (ellei tule pian yt-neuvotteluja tms) mutta mulla on mielessäni jalkapallometafoora:

Ehkä tämä on hassua, mutta se vaan tuntuu siltä: Elop siirtyy Microsoftilta Nokiaan (saa tehdä rangaistuspotkun, kuvassa Johan Cruyff siis), tekee diilin Microsoftin kanssa (potku Olsenille), Microsoft ostaa Nokian osia (Olsenin potku takaisin Cruyffille) ja Elop siirtyy takaisin Microsoftille, kentis johtajaksi (Cruyffin maali).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s