Suomi on työttömyyskriisissä

Suomi on työttömyyskriisissä, ja se johtuu huonosta talouspolitiikasta. ‘Suomen talouden ja ennen kaikkea talouspolitiikan tila ei näytä enää heikolta, vaan lohduttomalta. Jos tällaiset työttömyys- ja työllisyysluvut eivät herätä päättäjiä muuttamaan talouspolitiikan suuntaa tai edes hiukan epäilemään nyt harjoitettavaa talouspolitiikkaa, Suomen taloudessa ja suomalaisessa yhteiskunnassa on edessä todellisen kurjistumisen tie.’

Raha ja talous

rukkanenTänään julkaistut työvoimatilastot kertoivat työllisyystilanteen Suomessa heikentyneen edelleen elokuun aikana. Tilastokeskuksen työssäkäyntitilaston mukaan työllisiä oli 40 000 vähemmän kuin viime vuonna ja työllisyysaste supistui 0,6 prosenttia edellisen vuoden elokuusta. Myös työttömyysaste aleni, mikä nykytilanteessa kuvaa työllisyystilanteen parantumisen sijaan ihmisten liikkumista työvoiman ulkopuolelle.

View original post 173 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s