Yliopiston keski-tason hallintohenkilökunta on elintärkeää!

Masentavaa. Säästäminen tarkoittaa (minun näkökulmasta), että on vähemmän tukihenkilökuntaa ja kaikki on vaan tee-se-itse-sihteerejä. Ja näin jää vähemmän aikaa tutkimiseen. Olisi jo aikaa toteaa, kuinka tärkeitä keski-tason hallintohenkilökunta on tutkijoille ja opettajille! Ilman heitä ei mitään pyöri. Ja ‘tuottavuuden parantaminen’ tai sellaista? Ne ovat tehtäviä mitä pitää tehdä. Sen lisäksi näillä ihmisillä on paljon hiljaista tietoa mitä ei välttämättä helposta saa siirrettyä muille – jos on ‘standardiproseduurit’, sitten vaan katoaa informaatiota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s